Gaat OnePlus deze nieuwe wateren bevaren?

OnePlus gaat draadloze oortjes maken
OnePlus lijkt een nieuwe markt te gaan betreden.

OnePlus is hard bezig om een vinger in de gehele tech-pap te krijgen, onder andere door een eigen TV uit te brengen. Daar komt nu weer een product bij als we recente geruchten mogen geloven. OnePlus zou namelijk een eigen set draadloze oortjes uit gaan brengen.

Dat meldt lekker Max J. in de onderstaande Tweet. Vooralsnog gaat het om een voorspelling van de jongeman. Het is niet duidelijk waar hij de informatie precies vandaan heeft.

Het is technisch gezien niet voor het eerst dat OnePlus een set draadloze oortjes uitbrengt. Eerder kwamen ze al met de OnePlus Bullets Wireless-serie maar er is iets geks aan de hand met die set. De twee draadloze oortjes zijn namelijk met elkaar verbonden door middel van een… draad.

Daarnaast zou het uitbrengen van draadloze oortjes een beetje een wrange actie van OnePlus zijn. Niet zo heel lang geleden zei CEO Pete Lau namelijk nog dat het verwijderen van de headphone jack-aansluiting niet stoer is. Die belofte hield hij met de OnePlus 6 maar een jaar later was de fysieke hoofdtelefoon-aansluiting verdwenen.

Kortom, als je werkelijk ‘Never Settle’ wilt uitdragen nadat je gesetteld hebt, zorg er dan voor dat je wireless earbuds uitzonderlijk goed en vooral belachelijk betaalbaar zijn. Weet je wat, ze zouden inbegrepen bij een nieuwe OnePlus moeten zijn! En ik weet dat OnePlus niet de enige is die hun belofte hierover heeft verbroken en dus niet (als enige) gestraft zou moeten worden. Desalniettemin is het raar dat je belooft de jack niet te verwijderen, vervolgens dat wel doet en daarna nieuwe accessoires aan je klanten gaat verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *