Zo gaat Samsung mogelijke iPhone 8-kopers kapen

Auteur: , Geen reacties
Samsung

Door een strategische lancering van de Galaxy Note 8 zou dit mogelijk kunnen.

Het is geen geheim dat Apple in september de nieuwe iPhone 8 gaat aankondigen. Samsung, één van de belangrijkste concurrenten van Apple, werkt ook aan een smartphone die deze zomer het licht gaat zien. Het gaat hier om de Galaxy Note 8.

Zuid-Koreaanse media suggereren dat Samsung eind augustus het doek gaat trekken van de Galaxy Note 8. Die berichten hebben we eerder gehoord. The Bell meldt dat de nieuwe phablet op 23 augustus zal worden gelanceerd.

Dat is een strategische datum. Door het toestel eerder te lanceren dan de iPhone 8 is het apparaat ook eerder verkrijgbaar. Het nieuwe vlaggenschip van Apple ligt op zijn vroegst pas in oktober in de winkels, terwijl Samsung dan een maandje eerder zou zijn. Mensen die geen zin hebben om te wachten op Apple kunnen bijvoorbeeld al gaan shoppen bij Samsung. Ook kan het zo zijn dat men -om wat voor reden dan ook- teleurgesteld wordt bij de aankondiging van de iPhone 8. Een order plaatsen voor die Galaxy Note 8 kan dan diezelfde dag nog worden gedaan.

Of Samsung op een eigen event de Galaxy Note 8 gaat onthullen of tijdens een beurs is nog niet bekend. De Duitse technologiebeurs IFA in Berlijn zal ook eind augustus van start gaan. Er is een kans aanwezig dat Samsung deze grote beurs kiest als podium voor de Galaxy Note 8.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).