Galaxy Fold 2 komt sneller uit dan je denkt

Auteur: , 2 Reacties
Nog maar eventjes wachten

Terwijl de eerste nog steeds spoorloos is.

Samsung werkt ongetwijfeld nog keihard aan de Galaxy Fold en terwijl iedereen nog aan het gissen is wanneer dat ding in godsnaam uit komt, maken ze zich in Zuid-Korea alweer klaar voor de volgende Fold.

Pas nog is de eerste Galaxy Fold in het wild gespot maar over een officiƫle releasedatum van het potentieel revolutionaire toestel blijft het voorlopig gissen. Desalniettemin horen we nu al geluiden over de Galaxy Fold 2.

Het 6,7-inch model zal een nieuwe soort vouwmechanisme gebruiken en gaat volgens insiders (via: PhoneArena) zeer snel uitkomen. De volgende Galaxy Fold zal naar verluidt al in de eerste helft van 2020 uitkomen! Over de exacte naam weten we nog niets, al zou Galaxy Fold 2 best aannemelijk zijn. Galaxy Actually Fold? Galaxy Folder?

Het toestel zou daarbij meer gericht zijn op draagbaarheid en niet een zo groot mogelijk oppervlak. Hij is dan ook een stukje kleiner dan de 7,3-inch originele Galaxy Fold.

Lees ook: 5 redenen waarom de Samsung Galaxy Fold een flop gaat worden2 reacties

https://www.apparata.nl/nieuws/samsung-werkt-aan-meer-galaxy-fold-varianten-30320
@ffw88: Ik begrijp de lichte overlap, maar we weten nu dat het (waarschijnlijk) om de Galaxy Fold 2 gaat, en bijvoorbeeld geen Plus of Lite-model. Daarbij suggereren we in het bericht dat je linkt dat het toestel eind dit jaar, begin volgend jaar zal uitkomen. We weten nu dat het pas 2020 gaat worden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).