Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ 12 augustus gepresenteerd

Galaxy Note 4
Volgens hardnekkige geruchten, ten minste.

De site Sammobile meldt dat Samsung de toestellen op 12 augustus zal presenteren tijdens een evenement. Sammobile baseert zich op anonieme bronnen, maar eerder bracht de Korea Herald dit bericht ook. Op 21 augustus zou de Note 5 in de verkoop gaan. Specs zijn er ook: een 5,7 inch scherm met QHD-resolute (2560 bij 1440 pixels). De achterkant zou van glas zijn en de zijkanten van metaal. Door het gebruikte materiaal past er in de Noe 5 geen SD-kaart, in tegenstelling tot de eerdere modellen. De Note 5 zou draaien op een eigen Exynos-processor van Samsung. Verdere specificaties: 4 GB werkgeheugen (dat is 1 GB meer dan de S6 en S6 Edge). Een stylus wordt meegeleverd.

De toestellen uit de Note-reeks worden meetal onthult op gadgetbeurs IFA, die in september plaatsvindt. Dat de presentatie nu eerder is heeft waarschijnlijk te maken met concurrentie van Apple: de iPhone 6S staat namelijk voor september op het programma.

De Galaxy S6 Edge+ is een grotere versie van de S6 Edge, met aan beide zijden een gebogen scherm. Evenals de Note 5 is de schermgrootte 5,7 inch en draait hij op een Exynos-processor. In het toestel zit 3GB werkgeheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *