Galaxy Note 7 gepresenteerd

Galaxy Note 7
Dankzij de geruchtenstroom wisten we wel zo ongeveer wat te verwachten, maar het goede nieuws is dat alles ook uit is gekomen.

Zo zit er een irisscanner in het nieuwe toestel, zoals al werd bericht door bronnen als Onleaks. Het enige slechte nieuws is het bijzonder hoge prijskaartje: 849 euro ben je straks kwijt voor het toestel. Anders dan de voorgangers is de smartphone ook verkrijgbaar in Nederland, zoals we al eerder hebben gemeld. Vanaf 2 september is hij te koop.

De specs lijken grotendeels op die van de S7 en S7 Edge. Wel is er 64 GB opslagruimte – twee keer zo veel dus. En er is natuurlijk het lekker grote scherm: 5.7-inch Super AMOLED met Gorilla Glass 5 en een resolutie van 2560 bij 1440. Aan de onderkant vinden we een USB-C-aansluiting. De Note 7 is waterdicht (IP 68) en heeft een dubbele 12 megapixel-camera achter en een 5 megapixel-camera voor. De S-pen is naast de nieuwe features ook voorzien van een net iets smallere punt en hogere gevoeligheid. De beschikbare kleuren zijn Gold, Blue Coral, Black Onyx, en Silver Titanium.

7 reacties

  • @turbobrick: Ik kan me nog herinneren dat je vond dat 750 euro voor een flagship smartphone veel te veel geld was. Toen ging het over een HTC 10 met bijna identieke specificaties, grappig dat als het over een Samsung gaat dat het dan opeens niet meer te duur is. OT: Goed uitziende telefoon met mooie specificaties.

   • @supakusha: Nee, goed lezen maat …

    De HTC 10 bood NIETS extra’s en moest evengoed 750 opbrengen. Dat was teveel geld want zaken zoals de beste camera, draadloos laden, extreem lange accuduur, waterdicht, premium scherm, etc zaten er niet op.
    In principe is de HTC 10 een Oneplus 3 … En die kost 399.

    De S7 edge koste 800 en had dat wel en dus het geld waard.
    Nu doet men er een schepje bovenop met 2x camera achterop, irisscanner, groter scherm, 64GB ipv 32, meer RAM en stylus en dan is de prijs heel netjes.

    We hebben het hier over het beste wat er te koop is. Let wel, reviews zijn er nog niet maar dit zal zonder twijfel de nieuwe flagship worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *