Galaxy Note 8 video: dit kunnen we verwachten

Galaxy Note 8 conceptvideo
Zet je schrap voor deze indrukwekkende concept-video.

We moeten hoogstwaarschijnlijk nog enkele maanden wachten op de officiĆ«le onthulling, maar ondertussen zijn er al zoveel sterkte geruchten rondom de te verschijnen Samsung Galaxy Note 8, dat er al complete concept-video’s van gemaakt kunnen worden. De phablet-versie van de reguliere Galaxy S8 toont op het eerste gezicht veel potentie.

Natuurlijk blijft het onderscheidende lange scherm met gebogen randen aanwezig, inclusief een beeldverhouding van 18,5:9. Aan de achterkant valt echter een dubbele cameralens te zien. Dat is nieuw in vergelijking met de reguliere versie.

Het 6,3 inch QHD+-scherm komt vermoedelijk gepaard met een Snapdragon 835- of Exynos 8895-chipset, afhankelijk van de regio. De 6GB aan RAM en 64GB aan intern opslaggeheugen lijken wel hetzelfde te zijn per werelddeel. Deze hoogwaardige specs zorgen ervoor dat de Galaxy Note 8 zich een echt phablet-vlaggenschip mag noemen.

Het is te hopen voor Samsung dat de release van de Galaxy Note 8 soepeler loopt dan die van zijn voorganger. De heisa rondom de explosieve Galaxy Note 7 heeft namelijk heel wat gezichtsschade opgeleverd voor het bedrijf. De getroffen maatregelen stellen ons in ieder geval gerust dat een soortgelijk rampscenario vrijwel ondenkbaar is.

[gv data=”IjzWHBOqBNo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *