Galaxy Note 9 exemplaren getroffen door ‘lekkend’ licht

Ook 1000 euro is geen garantie voor een foutloze smartphone.

De nieuwe Samsung Galaxy Note 9 ligt inmiddels al heel wat dagen in de winkels. Het grote toestel kende eigenlijk een vrij probleemloze release. Hoewel er veel te doen is rondom het prijskaartje van circa 1000 euro, lijkt er wel een markt voor te zijn. Waar de consument echter niet op zit te wachten, is het doorschijnende licht naast het scherm zelf.

Android Police meldt dat de Galaxy Note 9 bij enkele exemplaren namelijk een heel dunne lijn naast het gebogen scherm heeft waar licht uitkomt. Deze lijn zit dus niet in het scherm zelf. Bij alle getroffen exemplaren lijkt het aan de linkerkant te zitten.

Samsung Galaxy Note 9 lekkend licht

De lijn met licht naast het gebogen scherm is in enkele gevallen niet blijvend. Deze verdwijnt bijvoorbeeld na enkele minuten. Het lijkt niet de eerste Samsung-smartphone te zijn met dit probleem. Zo zijn er ook vergelijkbare meldingen van de Galaxy Note 8 en Galaxy S9 met dit probleem.

Er is op dit moment al om een reactie gevraagd van Samsung, maar tot zover houden zij zich koest. In hoeverre het probleem van de Galaxy Note 9 op te lossen is, weten we eveneens nog niet.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *