Galaxy Note 9 vingerafdrukscanner toch in het scherm?

Auteur: , Geen reacties
Samsung

Kunnen de Zuid-Koreanen het klusje op tijd klaren?

De geruchten rondom de nieuwe Galaxy Note 9 staan nog in de kinderschoenen, maar het hoofdonderwerp lijkt nu al beslist: gaat de vingerafdrukscanner nu wel of niet in het scherm verwerkt worden? Volgens betrouwbare bronnen is Samsung vanaf de Galaxy S8 bezig om deze technologie te implementeren, maar zonder succes.

Volgens The Korea Herald is het dit jaar toch ├ęcht zover. Waar eerder insider Ming-Chi Kuo zei van niet, meldt deze (ook) betrouwbare bron dat de Galaxy Note 9 wel over een dergelijke technologie gaat beschikken. De bron vertelt dat Samsung Display drie tot vier manieren heeft bedacht om de scanner in het scherm te verwerken.

Er is echter nog geen van de oplossingen definitief gekozen, waardoor het nog gissen is welke implementatie er volgt. Naar verluidt wordt voor het einde van deze maand de definitieve knoop doorgehakt.

Eerdere pogingen om de scanner te implementeren, zorgden voor heel wat problemen. Zo was de scanner niet nauwkeurig genoeg, waardoor je langer moest wachten voor ontgrendeling, en was de beeldkwaliteit aanzienlijk minder op de plek waar de scanner zich bevond. Al met al spannende tijden voor het ontwikkelingsteam van de Galaxy Note 9, waarvan de verwachting is dat het toestel in augustus of september gepresenteerd wordt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).