Galaxy S10 Plus renders tonen het bijzondere design

Dit is 'm dan
Een overdaadje aan camera’s.

Er zijn renders gelekt van het aankomende beest genaamd de Samsung Galaxy S10 Plus. We wachten allemaal gespannen af op de onthulling van Samsung’s aankomende vlaggenschiplijn en de eerste blik is zeker niet teleurstellend, al is overdaad wellicht wel aan de orde.

Het eerste wat me opvalt aan het design is de overdaad aan camera’s. Hoewel ik compleet voor solide kiekjes ben lijkt een zestal camera’s op een enkele smartphone me altijd een beetje overdreven. Hoe dan ook, de vier rear-camera’s zullen zoals een ander gelekt Samsung-project allemaal op een rijtje geplaatst worden, al krijgt de S10 Plus ze in een horizontale configuratie.

Verder word ik altijd blij van een headphone jack en de S10 Plus krijgt er waarschijnlijk een aan de onderkant van het toestel. Verder is de notch nog een belangrijk punt. Althans, het is een camera-eiland geworden aan de voorkant. Waar de gewone S10-modellen een punch-hole camera krijgen aan de voorkant, is er bij de S10 Plus klaarblijkelijk voor een dual set-up gekozen.

Tot slot mist er iets. Er zit nergens een vingerafdrukscanner?! Nu, dat zou kunnen betekenen dat de S10 Plus alleen met gezichtsherkenning gaat werken maar laten we wel wezen, dat is natuurlijk niet het geval. Neen, de S10 Plus krijgt naar alle waarschijnlijkheid een in-display ultrasone vingerafdrukscanner. Tof!

Ondertussen weten we ook al een hoop andere dingen over de aankomende lijn van het Zuid-Koreaanse merk. Zo zou de duurste uitvoering een bijzondere achterkant krijgen. Diezelfde editie zou tevens een absurde hoeveelheid RAM krijgen. Tot slot check je in dit artikel de vier uitvoeringen die we tot nu toe verwachten in de S10-lijn.

Foto @via 91Mobiles

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *