Galaxy S8 bug zorgt voor flinke opstartproblemen

Samsung Bixby
Geen al te beste week voor Samsung.

Nadat Samsung eerder al geconfronteerd werd met het rode scherm-probleem, klagen steeds meer gebruikers nu over zware herstart-issues. Veel ongelukkigen uiten hun frustraties op discussiepagina’s van Reddit of het eigen forum van Samsung, waardoor de Galaxy S8 release zeker geen vlekkeloze te noemen is.

In het 20 pagina’s tellende draadje op het Samsung Forum melden gebruikers naast opstartproblemen ook ongemakken met hun SD-kaart. Bij enkele eigenaren wordt er een foutmelding getoond omtrent de microSD-kaart wanneer het toestel herstart wordt. Er wordt daarnaast vaak gemeld dat hun smartphone applicaties naar de SD-kaart verzendt, waarna deze soms niet terug te vinden zijn op het apparaat.

Ook zijn er gevallen waarin het toestel zichzelf uitschakelt, om vervolgens niet meer opnieuw op te kunnen starten of in een ware herstartcyclus terechtkomt. Soms helpt het om de Galaxy S8 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar dit is niet in alle gevallen een effectief middel.

Samsung zelf meldt dat gebruikers hun toestel het beste op kunnen sturen ter reparatie, deze te wisselen met een nieuwe Galaxy S8 of een volledige terugbetalen aanvragen. Mocht je zelf een probleem met de MicroSD-kaart hebben, dan raadt Samsung aan om deze voor nu even niet te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *