Galaxy S8 eigenaar maakt toestel ‘per ongeluk’ nog beter

Auteur: , 1 Reactie
Galaxy S8 vingerafdrukscanner fix

Scheelt weer een paar vervelende vingerafdrukken.

De Samsung Galaxy S8 heeft heel wat teweeg gebracht dit jaar. Niet alleen beschikt het toestel over de nieuwste en beste specs, ook ziet de smartphone er bijzonder mooi uit dankzij het randloze design. Het enige minpunt op dat gebied is de vingerafdrukscanner te noemen. Deze zit zo gemonteerd dat vingervlekken snel gemaakt zijn op de cameralens ernaast.

Gebruiker Quinn Nelson had hier niet direct heel veel last van de nogal aparte achterkant, maar moest deze repareren vanwege een andere reden: de glazen achterkant was simpelweg gebroken. Na de oude met wat kunst en vliegwerk eruit te hebben gehaald, merkte hij echter op dat hij de pakking rondom de vingerafdrukscanner kapot had gemaakt.

Omdat hij de scanner graag waterdicht wilde houden, plaatste hij er zijn eigen waterdichte plakmiddel op. Aangezien het eigen materiaal niet zo afgestemd is op de Galaxy S8 als het origineel, steekt de vingerafdrukscanner na de reparatie uit boven de rest.

Galaxy S8 reparatie resultaat

Hoewel de Galaxy S8 niet helemaal plat meer kan liggen op een oppervlak, is het vinden van de vingerafdrukscanner stukken makkelijker geworden. Ook voorkomt dit een overvloed aan vingervlekken op de cameralens waar Samsung eerder al voor waarschuwde. Bekijk het resultaat en wie weet ga je binnenkort eenzelfde operatie uitvoeren op je Galaxy S8.1 reactie

Mooie life hack. Alleen niet voor beginners, denk ik zo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).