Galaxy S8 volledig te zien in gelekte video

Auteur: , Geen reacties
Ziet er goed uit hé?‎

Terwijl het nog even duurt voordat het vlaggenschip officieel uitkomt...

Het duurt nog tot 29 maart voordat Samsung zijn nieuwste vlaggenschip zal onthullen op een speciaal event, maar op de Chinese sociale netwerksite Weibo werd een video geplaatst waar de telefoon al te aanschouwen was.

Deze video werd opgemerkt door de leksite Slashleaks en op YouTube gezet.

De Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus zijn te zien in de video. Zoals in een eerdere lek al was te zien, hebben beide toestellen erg smalle schermranden en ontbreekt de thuisknop. Deze is vervangen door een virtuele thuisknop op het op scherm, die je duidelijk kunt zien op de linker telefoon in de video.

We kunnen in ieder geval opgelucht ademhalen, want de video toont ook aan dat de Galaxy S8 een reguliere koptelefoon ingang heeft. Geruchten zeiden eerder dat Samsung deze ingang zou verwijderen zoals Apple deed bij de iPhone 7.

Helaas moeten we toch nog even wachten voordat we de telefoon daadwerkelijk kunnen kopen en kunnen zien wat er allemaal waar is van de geruchten.

De Samsung Galaxy S8 wordt op 29 maart onthuld, maar het zal tot 21 april duren voordat je hem kunt kopen. In de tussentijd kun je hier het nieuws volgen over het nieuwste vlaggenschip van Samsung.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).