Galaxy S8 vs iPhone 7: camerakwaliteit

iPhone 7
Hoe scoren de twee toptoestellen als het gaat om de camera?

Samsung is begonnen met het leveren van de Galaxy S8. Dit betekent dat steeds meer mensen het vlaggenschip in handen krijgen en dus verschijnen er vergelijkingen op het web. We vergeleken de Galaxy S8 al eens eerder met de iPhone 7 op papier, maar hoe zit dat in de praktijk?

Ook in New York City is de lente begonnen. De grootste stad in de Verenigde Staten fungeert als decor voor Tomsguide om de twee vlaggenschepen met elkaar te vergelijken. Uit de test blijkt dat de Galaxy S8 helderdere pica’s schiet, maar de iPhone 7 geeft schaduwen beter weer. Het mag geen verrassing zijn dat de twee smartphones ontzettend aan elkaar gewaagd zijn.

Uit de test van de site blijkt dat de Galaxy S8 als winnaar uit de bus komt. Check enkele gemaakte foto’s hieronder en oordeel zelf. Meer vergelijkingsfoto’s zie je hier.

1
2

7 reacties

 1. Ja ik ben iphone fan ….

  Heb goed gekeken naar beide fotos … ondanks het feit dat gorre gelijk heeft … vind ik de iphone foto’s toch echt natuurlijker met diepere kleuren en rustiger.

  Maar goed smaken verschillen …. en nogmaals … eigenlijk geen goede vergelijkings foto’s

 2. Samsung liefhebber,
  Mijn mening is dat ze het beide super doen, beetje hetzelfde vergelijken als een samsung tv met een sony, persoonlijke voordeel speelt een grote rol…
  Als ik kijk naar de foto’s algemeen, dan springt de iphone er zo nu en dan uit. Maar bij de samsung zijn de foto’s s’avonds supaa,,
  Kwestie van voorkeur denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *