Galaxy S9 render: bekijk het vlaggenschip vanuit alle hoeken

Auteur: , Geen reacties
Galaxy S9 render vanuit alle kanten

Wow, een koptelefooningang én randloos scherm in 2018?

De laatste weken heeft de Galaxy S9 van Samsung zeker niet hoeven klagen om een gebrek aan aandacht. Hoewel het toestel nog niet eens gepresenteerd is door Samsung, houdt het apparaatje veel mensen bezig. Ondanks dat de nieuwe smartphone niet zo revolutionair zal zijn als de S8, lijkt de fabrikant genoeg in haar nieuwe toestel verstopt te hebben.

Ook aan de buitenkant lijken er diverse aanpassingen doorgevoerd ten opzichte van de voorganger. Forbes heeft namelijk in samenwerking met hoesjesmaker Ghostek een gedetailleerde render opgezet van de Galaxy S9. Een betrouwbare bron, want hetzelfde bedrijf was namelijk ook verantwoordelijk voor een naadloos kloppende Galaxy S8 render.

Misschien wel de meeste voldoening voor velen kan gehaald worden uit het feit dat de koptelefooningang bij Samsung ook in 2018 veilig lijkt te zijn. In onderstaande afbeelding is eveneens een USB-C aansluiting te vinden, MicroSD-ingang en de ietwat minder populaire Bixby-knop.

Galaxy S9 render vanuit alle hoeken

In tegenstelling tot de S8-serie is er dit jaar bij de Galaxy S9 Plus-variant wel één groot verschil ten opzichte van de reguliere versie: de S9 Plus beschikt over een dubbele camera, terwijl de gewone S9 het moet doen met ‘slechts’ één camera aan de achterkant. In februari presenteert Samsung naar alle waarschijnlijkheid eindelijk haar nieuwe vlaggenschip.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).