Game Boy Jordans kosten je 1.350 dollar

Game Boy Jordans kosten je 1.350 dollar
Kopen, bewaren op een mooie plek in huis en hopen dat je een goede investering hebt gedaan.

In de wereld van mode valt veel geld te verdienen. Niet alleen voor fabrikanten, maar ook voor klanten die slimme investeringen doen. Zo’n buitenkansje doet zich voor met deze nieuwe sneakers van Johnny Barry. Zijn bedrijf Freaker Sneaks maken gelimiteerde sneakers op basis van bestaande modellen. In dit geval de Air Jordans IV. Freaker Sneaks heeft de schoen een Game Boy thema aangemeten.

Game Boy Jordans kosten je 1.350 dollar

De schoenen worden in een oplage van 10 stuks gemaakt. Zeer gelimiteerd dus. Ook zeer duur, al bestaat de kans dat ze in waarde gaan stijgen. Een paar kost namelijk 1.350 dollar. Op de schoenen zijn de iconische d-pad en gezichtsknoppen te vinden. Ook is de game Super Mario Land afgebeeld op de schoen. Het bijzondere is dat de knoppen daadwerkelijk ingedrukt kunnen worden. Freaker Sneaks heeft in dat opzicht zeker over de details nagedacht.

Game Boy Jordans kosten je 1.350 dollar

De oorspronkelijke Air Jordan IVs kwamen uit in 1989. Dat komt overeen met de afgebeelde Game Boy, die ook in dat jaar op de markt werd gebracht. Een match made in heaven zou je denken. Jammer dat we deze sneakers hoogstwaarschijnlijk nooit aan iemands voeten gaan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *