Game dit weekend gratis online op PlayStation 4

PlayStation-Plus
Nog geen lid van PlayStation Plus, maar zou je wel graag online willen gamen? Dit weekend is het online netwerk van Sony open voor iedereen.

Sony heeft in ieder geval een geweldig weekend uitgekozen om het online netwerk open te gooien voor niet-betalende PlayStationgebruikers. De nieuwe FIFA en Destiny liggen immers net in de winkels, en die twee games bevatten allebei fantastische online multiplayermodi.

Je hoeft er geen verdachte formulieren voor in te vullen of een lidmaatschap af te sluiten. Je bestaande PlayStation Network-account krijgt simpelweg twee dagen lang een upgrade.

Net als Xbox Live
Sinds de komst van de PlayStation 4 zijn gamers verplicht om een maandelijks bedrag neer te tellen om online te kunnen gamen. Met de PlayStation 3 kon je nog gratis online, maar Sony heeft na het succes van Xbox Live (Microsoft) ook een prijskaartje aan hun service gehangen.

Het voordeel is wel dat je met een PlayStation Plus lidmaatschap ook iedere maand gratis games krijgt, die je zolang je lid bent kunt blijven spelen. Jammer genoeg kun je dit weekend niet als een gek deze gratis games snel van het netwerk plukken, die optie blijft beschikbaar voor echte leden.

PlayStation-Plus-gratis

Als je geen zin hebt in extra maandelijkse lasten, dan is het hoog tijd om je vrienden te bellen en alle andere afspraken dit weekend af te zeggen. De actie loopt door tot maandagochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *