Game of Thrones-fans werken 4 jaar aan Minecraft-Westeros

Auteur: , Geen reacties
Westeroscraft

Al sinds 2012 is een steeds groter wordende groep Game of Thrones-fans bezig om de wereld van Westeros steentje voor steentje na te bouwen in Minecraft. [video]

De makers hebben onlangs een nieuwe video onthuld, waarin we kunnen zien hoe het staat met WesterosCraft. In 2012 begonnen zeven creatieve gamers aan het reusachtige project, en drie jaar later zijn ze uitgegroeid tot een groep van 125 gemotiveerde fans die met zijn allen blokjes leggen in de virtuele wereld van Minecraft.

Twee derde
Jacob Granberry vertelt Kotaku dat ze ongeveer voor twee derde klaar zijn, en dat het bouwen steeds efficiƫnter gaat. Zo heeft hun eigen server speciale blokken die speciaal voor Westeros gemaakt zijn, en oude bouwwerken worden opnieuw weggezet of verder uitgebreid.

Als het team ooit de eindstreep bereikt en de fantasiewereld van The Wall tot Kingslanding in kaart heeft gebracht, zijn ze er nog lang niet klaar mee. Het continent Essos (ook uit Game of Thrones) zal het volgende project van de gamers worden, zo laat Granberry weten. In onderstaande video kun je de indrukwekkende prestatie van WesterosCraft bekijken, inclusief een speciale voice-over van Isaac Hempstead, de acteur die de rol van Bran Stark vertolkt.

Heb je zin om een handje te helpen? Op de website van Westeroscraft kun je jezelf aanmelden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).