Game of Thrones in 4k HDR naar je woonkamer

GoT
HBO brengt deze zomer Game of Thrones in hoge kwaliteit uit.

Game of Thrones in haarscherpe beelden zien? Dat kan vanaf deze zomer. HBO Home Entertainment gaat het eerste seizoen Game of Thrones in 4K Ultra HD + HDR uitbrengen. Naast het seizoen, kunnen kijkers ook genieten van behind-the-scenes, making of beelden en audio commentaar.

Wellicht een goede reden om Game of Thrones weer eens van vooraf aan te bekijken. Wel een gemiste kans dit het hier gaat om het eerste seizoen en ook enkel het eerste seizoen. Wanneer de andere seizoenen in 4k HDR worden uitgebracht is niet bekend. Game of Thrones seizoen 1 in 4K HDR is vanaf 6 juni te koop.

Geïnspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Het lied van ijs en vuur van George R.R. Martin, speelt deze nieuwe HBO® dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang. Dwars door de intrigerende aarden van het zuiden, de wilde gronden van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen het mysterieuze obscure van hierboven, vechten de machtige families van het Zeven Koninkrijken om de Troon van Westeros te veroveren. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. In Game of Thrones is het winnen of sterven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *