Game of Thrones krijgt meer dan één spin-off

Game of Thrones krijgt meer dan één spin-off
En daar zijn we heel blij mee!

Er waren al langer geruchten dat de populaire HBO-serie Game of Thrones een spin-off serie zou krijgen. En nu lijkt het erop dat er mogelijk meer dan een spin-off serie wordt geschreven.

Vier verschillende schrijvers hebben getekend om spin-off materiaal te maken voor meerdere mogelijke shows. Dit toont aan dat we waarschijnlijk twee of vier of meerdere nieuwe series krijgen, gebasseerd op het origineel.

De auteur van de boeken waarop Game of Thrones gebasseerd is, George R.R Martin, is wel betrokken bij de eventuele nieuwe series maar zal zelf niets schrijven.

De vier schrijvers zijn, volgens de website Variety, Carly Wray, Jane Goldman, Max Borenstein en Brian Helgeland.

Een woordvoerder zei verder nog tegen Variety dat er zo weinig of zoveel tijd wordt uitgetrokken als de schrijvers nodig hebben. De scripts worden geëvalueerd zodra ze binnen zijn.

Het lijkt erop dat elke schrijver zijn eigen materiaal maakt voor een mogelijke spin-off en dat zou kunnen betekenen dat er vier mogelijke spin-off series komen.

Het kan mogelijk zijn dat HBO alle vier de shows koopt, want Game of Thrones is de populairste serie van de zender. De serie heeft ook al een aantal keer downloadrecords verbroken en we weten ook al langer dat HBO op zoek is naar schrijvers voor een spin-off.

Momenteel wordt het zevende seizoen van Game of Thrones uitgezonden in juli van dit jaar en wordt seizoen acht op het moment nog geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *