Game of Thrones seizoen 7: trailer part 2

Game of Thrones seizoen 7: trailer part 2
Het nieuwe seizoen komt op 7 juli uit!

In maart uploadde HBO de eerste officiële trailer voor het aankomende zevende seizoen van Game of Thrones. Voor fans die niet genoeg kunnen krijgen van het nieuwe en het één na laatste seizoen van de populaire serie, is er goed nieuws. HBO heeft een tweede trailer gepost. Deze keer met meer actie.

De trailer moet er voor zorgen dat kijkers zin hebben in het zevende seizoen van Game of Thrones. Voor zover het er nu uitziet, zal het seizoen uitkomen op 7 juli. Eerder zou het nog 16 juli worden.

[gv data=”1Mlhnt0jMlg”][/gv]

Het zevende seizoen van de HBO-serie heeft minder afleveringen in vergelijking met andere seizoenen. Maar als het ervoor zorgt dat kijkers op een concrete manier sneller het einde te bereiken, is het misschien niet zo’n heel slecht idee. Niemand houdt namelijk van een serie die te lang doorgaat.

Ook seizoen acht zal minder afleveringen hebben. Dit zullen er om precies te zijn zes zijn en dat is er een minder dan seizoen zeven er heeft.

De verwachting is dat seizoen acht pas volgend jaar uitgebracht wordt. Toch zijn er ook nog geruchten dat het laatste seizoen pas in 2019 uitkomt, omdat het waarschijnlijk vertraagd is. Laten we hopen van niet. (Via Ubergizmo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *