Game of Thrones spin-off blijkt stunt Arjen Lubach

ZML
De Nederlander heeft weer een viral te pakken!

Is Arjen Lubach de koning van viral content van Nederlandse bodem? Het lijkt er wel op. Eerder dit jaar ging het filmpje ‘Netherlands second’ over Donald Trump de hele wereld over. De video was gemaakt door het team van Zondag met Lubach. Het gaf het programma een boost qua kijkcijfers.

Opnieuw weet Arjen Lubach de wereld in zijn macht te grijpen. Dit keer speelde de Nederlander slim in op Game of Thrones. De populariteit van deze tv-serie lijkt geen grenzen te kennen. Combineer dit met een slimme video en een succes is geboren.

Een mysterieuze trailer werd door Lubach gedeeld op een nieuw YouTube-account. Het zou hier om een spin-off van Game of Thrones gaan. Al gauw werd het filmpje meer dan een miljoen keer bekeken. Websites over de hele wereld speculeerden wat de mysterieuze video zou kunnen betekenen.

In een vandaag verschenen video blijkt het Lubach te zijn. Het was een stunt voor Zondag met Lubach. Een nieuw seizoen van zijn tv-programma staat op het punt van beginnen. Well played Arjen, well played. De neppe trailer en de onthulling check je hieronder.

[gv data=”H9U-rhVp1CQ”][/gv]
[gv data=”JPVIJlKfAOs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *