Game-update Star Wars Jedi: Fallen Order [trailer]

star-wars-fallen-jadi-game-play
Veel onthullingen tijdens Triple Force Friday.

Tijdens het Triple Force Friday preview evenement onthulde Respawn en Electronic Arts meer bijzonderheden en veel fan-producten van Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze single player actie-adventure game komt op 15 november 2019 uit en klaarblijkelijk is de promotiekaravaan vertrokken.

Cameron Monaghan, die in de game de rol van de protagonist Cal Kestis vertolkt, presenteerde de bekendmaking. Naast de nieuwe trailer, die je hierna ziet, kondigde ze nog veel meer aan.

[gv data=”9SduiE6vWmg”][/gv]

De game speelt zich af in het Star Wars-universum kort na Episode III – Revenge of the Sith. In de trailer zien we dat Kestis, na gered te zijn van een inquisiteur die de laatste Jedi moet doden, op zoek is naar “something very precious to the Empire.” Wat dat is wordt uiteraard niet onthuld, maar daar zal je ongetwijfeld achter komen als je vanaf 15 november aan de slag kan met deze nieuwe uitgave.

Dat heeft overigens even geduurd, want er wordt al jaren over de game gesproken. Ook het feit dat Electronic Arts de game produceert levert weinig enthousiaste fans op. Toch heeft onze game-liefhebber Yannick al uitgelegd waarom hij denkt dat dit een fantastische game zal worden. Ook op fanconferenties is men enthousiast.

De game zal te spelen zijn op PlayStation 4, PC en xBox One. Met name xBox pakt groot uit, want Monaghan presenteerde een speciale fanbox die uitgegeven zal worden.

xbox-one-star-wars-fallen-jedi-box

Naast deze fanbox voor xBox komt er ook een speciale controller uit. Daarnaast zal er allerlei bekende merchandise verschijnen, zoals action figures en shirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *