Game-verslaafde wil afkicken en hakt eigen hand af

Gameverslaafde hakt eigen hand af
Als je vergroeid bent met je computer, dan is het misschien een idee om eens naar buiten te gaan. Maar wat kun je doen als je niet meer anders wil dan 24/7 gamen?

In Nederland zouden we zeggen: zoek eens hulp bij een professionele instantie. In China is dergelijke hulp er niet of nauwelijks, getuige de mensen die zichzelf regelmatig de dood in spelen. Een 19-jarige jongen uit Nantong wilde het niet zo ver laten komen, maar we kunnen moeilijk stellen dat hij wel een goede oplossing gevonden heeft.

De jongen ontvluchtte namelijk zijn ouderlijk huis en nam een keukenmes mee, waarmee hij in een nabij gelegen park zijn hand afhakte. Vervolgens belde hij een taxi, zodat hij naar het ziekenhuis gebracht kon worden. De plaatselijke politie vond de hand even later terug, zodat de doktoren ‘m weer vast konden maken.

Het was helaas al te laat om de hand nog helemaal te redden, dus hij zal ‘m nooit meer kunnen gebruiken als vroeger. Fulltime gamen zal dus in ieder geval een stukje lastiger worden…

[gv data=”Ys7-qj9KiZ4″][/gv]

5 reacties

    • @MrSkyline: Nee want dan kan je echt niet meer gamen je weet toch. Deze handafhakactie is duidelijk slechts een alibi zodat hij net kan doen alsof hij wilde stoppen maar toch weer door die helse computer naar de darkside gelokt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *