Gamers houden Battlefront 2 progressiesysteem voor de gek

Star Wars Battlefront II
Dankzij deze truc kost het je zelf weinig moeite om alle Battlefront figuren te ontgrendelen.

We zouden op dit moment niet graag een functie bekleden bij het geplaagde EA-games. Nadat vorige week het halve internet ontplofte rondom de schandelijke praktijken in Battlefront 2, raast de storm verder en ligt het gebruik van lootboxes onder vuur, blijken er mensen bij EA ontslagen te zijn omdat ze microtransacties weigerden in hun spellen en nog veel meer.

Hoewel microtransacties (tijdelijk) uit Star Wars Battlefront 2 zijn gehaald, kost het alsnog bizar veel moeite om een beetje progressie te maken in de game online. EA zou EA namelijk niet zijn als het niet de meest populaire Star Wars-helden achter slot en grendel zou leggen voor veel in-game XP.

Gelukkig zijn gamers tegenwoordig niet voor een gat gevangen en helpt de hechte community op verschillende fora elkaar graag. Reddit-gebruikers lowberg heeft daarom de Progression Droid in elkaar geflanst. Dankzij ene Arduino Uno, twee microservo’s, hout en ijsstokjes is het mogelijk om zonder problemen te blijven ronddartelen in online potjes voor XP.

Redditor F0ngen pakt het zelfs nog makkelijker aan en meldt dat je alleen twee elastiekjes nodig hebt om credits te verzamelen. De reacties op deze techniek zijn echter gemixt, aangezien het niet iedereen lukt om automatisch te spawnen in een nieuwe lobby. Maar is dit nu misbruik maken van de game of EA’s eigen schuld na het implementeren van een bizar progressiesysteem?

[gv data=”9CNpzaJk-rs”][/gv]

Battlefront 2 progressiesysteem

Eén reactie

  1. Tuurlijk, dat je het niet eens bent met het systeem betekend niet dat je moet gaan uitbuiten. Bovendien, en dat is wellicht nog erger, naai je andere spelers ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *