Games streamen via Steam nu mogelijk

Stream Steam nu mogelijk
Meerdere pc’s in huis maar geen zin om elke keer opnieuw je aankopen van Steam te moeten halen? Stream het dan via Steam In-Home Streaming.

Omdat streamen tegenwoordig helemaal hot is, kon Steam uiteraard niet achterblijven. Met Steam In-Home Streaming kan je vanaf elke computer in hetzelfde netwerk je game streamen naar een andere. Om te voorkomen dat je ondertussen je netwerk smelt, kan je de kwaliteit instellen van de stream. Het lijkt er ook op dat de systeemvereisten van de ‘ontvangende’ pc er niet toe doen, wat leuke opties geeft qua het een nieuw doel geven van oude hardware.

Steam In-Home Streaming is ook een feature die ingebakken zit in het laatst geintroduceerde SteamOS. Of dit betekent dat games die specifiek voor dat platform ontwikkeld worden dan ook op een pc gespeeld kunnen worden is niet duidelijk, maar het geeft wel aan dat Steam hun nieuwe platform ziet als een hub voor alles game-gerelateerd in een huishouden.

Wil je dit ook hebben? Je kan je HIER inschrijven voor de bèta, en als je nummertje getrokken wordt mag je gaan testen voor Valve.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *