Garmin introduceert Forerunner GPS-horloges, rennen zal je!

Garmin Forerunner horloges
Techniek kan je natuurlijk dik en lui maken, maar het kan je ook helpen om fit te blijven. Garmin heeft twee nieuwe horloges geïntroduceerd met het doel om mensen met hun luie kont aan het rennen te krijgen.

Garmin is een merk wat de meesten van ons kennen van de navigatiekastjes in auto’s, maar ze maken meer dan dat. De Forerunner series zijn horloges gericht op hardlopers. Met GPS en bewegingssensoren houden deze polsuren nauwgezet bij hoe je workout is.

De 620, met touchscreen heeft als extra feature dat deze ook kan inschatten hoe lang je recovery tijd tussen sessies moet zijn voor optimale resultaten. Ook kan deze in combinatie met een optionele sensor in de schoen meten hoe lang je voet in de lucht hangt bij elke stap en dus of je tred aangepast moet worden.

In Amerika kosten de Forerunner 220 en 620 respectievelijk 250 dollar en 400 dollar. Een hoop geld voor iets wat niet eens je telefoon op kan nemen, maar het kan je wel helpen om effectiever te rennen. Bepaal zelf of dat het geld waard is. Europese prijzen en introductiedatum zijn helaas nog niet bekend.

[gv data=”PCgYr-8ffNY”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *