Gat in je hand? Deze smartwatch let op je portemonnee

Deze smartwatch houdt bij hoeveel geld je uitgeeft
Smartwatches staan erom bekend niet alleen de tijd te weergeven, maar vooral ook om je dagelijkse activiteiten nauwlettend in de gaten te houden. De Cash-smartwatch gaat nog een stap verder en kijkt zelfs in je portemonnee.

Het slimme horloge vertelt je wanneer je het rustig aan moet doen, zodat je portemonnee niet al voor het einde van de maand leeg is. Bij elke aankoop vul je het bedrag van het artikel in bij een bepaalde categorie, zoals kleding of etenswaren. Daarnaast heb je van te voren al kunnen aangeven hoeveel je die maand wilt uitgeven en aan wat je geld gaat uitgeven. Wanneer je bijna aan je budget zit, krijg je direct een melding op de smartwatch.

In plaats je maandelijkse uitgaven bij te houden in saaie spreadsheets of andere budget-apps, laat de Cash watch je op een leuke manier weten of je wel of niet goed bezig bent. Wanneer je bijvoorbeeld teveel uitgeeft zal het horloge ‘Take the damn bus!’ zeggen. Wanneer je goed bezig bent krijg je de melding: Hell yeah, who’s a budgeting superstar?

De Cash-smartwatch wil zich overigens op geen enkel gebied vergelijken met andere smartwatches en daarom kan je ook niet je mail erop checken of telefoontjes aannemen. Het horloge is vanaf volgende week verkrijgbaar voor zo’n 108 euro.

[gv data=”m-wyq_h8m-4″][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *