Gebogen telefoon van LG in vol ornaat

G-Flex, klinkt als een foute rapper
Nu Samsung haar telefoon die over de breedte is gebogen heeft gepresenteerd, is het tijd voor concurrent LG om te laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van gebogen hardware. Maak kennis met de LG G-Flex.

De onthulling van de LG G-Flex met een gebogen OLED-scherm over de lengte staat gepland voor ergens in november, maar The Verge treedt nu alvast met een lading lekfoto’s naar buiten. Daarmee zien we de telefoon voor het eerst in het ‘echt’. Het scherm zou 6-inch groot zijn en hij is voorzien van een 13 megapixel camera, evenals bedieningsknoppen op de achterkant á la G2.

De Argentijnse journalist Federico Ini, die de foto’s als eerste naar buiten bracht, heeft de telefoon ook laten zien in een TV-show. Dat fragment is HIER te zien. Federico claimde ook dat de LG G-Flex, net als de Galaxy Round, alleen in Zuid-Korea wordt uitgebracht.

Daarmee is het wel duidelijk; zowel Samsung als LG kunnen nog geen gebogen telefoon maken die massaal en mondiaal verscheept kan worden. Voorlopig is alleen een beperkte oplage enigszins rendabel. Maar hé, het is een begin.

[lg_folder folder=”LG/0_Gelekt/LG_G-Flex_Gebogen_scherm/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

  1. Ik denk dat het grootste probleem de fabricage is. Nu hebben een paar fabrikanten het voor elkaar gekregen en proberen ze ons te overtuigen dat het heel speciaal is en wij het moeten kopen zodat hun de gemaakte kosten weer terug kunnen verdienen.. Ow…iflashback

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *