Gedetailleerde schets toont nieuwe iPhone 7

iPhone
Via een lek krijgen we eindelijk een gedetailleerd beeld van de nieuwe iPhone.

We zagen al twee keer eerder ontwerpschetsen voorbij komen van de nieuwe iPhone 7. Wat opvalt is dat we nu echter eens een duidelijk beeld krijgen te zien. Waar de vorige lekken nogal vaag waren, tonen deze schetsen veel meer detail.

In combinatie met alle iPhone 7-lekken kunnen we wel concluderen dat er niet heel veel spannende veranderingen aanzitten te komen op het gebied van design. Apple borduurt voort op een uiterlijk dat we al kennen van de huidige iPhone 6 en iPhone 6s. Niets mis mee zou je zeggen, het is immers ook een prettig en modern design.

De schetsen tonen een aantal belangrijke zaken en deze bevestigen eerdere geruchten. Zo krijgt de 7 Plus inderdaad een dubbele camera aan de achterzijde als we de tekening mogen geloven. Ook de camera-bump, een veelbesproken ‘kwaaltje‘ toen de iPhone 6 werd geïntroduceerd, blijft aanwezig op de iPhone 7. De onderzijde van het toestel toont echter iets opvallends. We zien namelijk een Smart Connector. Eerdere geruchten deden ons geloven dat Apple juist een alternatief in petto had. Het is dus even afwachten wat het nu precies gaat worden. De nieuwe iPhone 7 zal dit najaar worden onthuld. (via uSwitch)

iPhone

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *