Gedwongen ontslagen bij XS4All, is er nog hoop?

XS4All Personeel
De reorganisatie van moederbedrijf KPN lijkt nu ook tot de provider XS4All doorgedrongen te zijn. Komende tijd zullen er maar liefst 60 arbeidsplaatsen geschrapt worden.

Volgens KPN moet de herstructurering voor een plattere, meer wendbare organisatie gaan zorgen. Het bedrijf zou momenteel in moeilijke omstandigheden verkeren door de tegenvallende internet- en televisiemarkt. Hoeveel arbeidsplaatsen er op het moment zijn bij XS4All, wil de woordvoerster van KPN niet kwijt, maar het zou gaan om een behoorlijke ingreep in het personeelsbestand.

De reorganisatie moet ervoor zorgen dat het internetbedrijf verder kan groeien en sneller kan inspelen op veranderende marktomstandigheden. Hoe XS4All momenteel in de markt ligt is niet duidelijk, hierover wil KPN vooralsnog geen details kwijt. Maar een sterke marktpositie lijkt het bedrijf dus niet meer te hebben. Komt dit door de afname van de klanttevredenheid van de (kwaliteits)provider? Er bereiken ons in ieder geval steeds meer negatieve verhalen over de provider en de slechte dienstverlening. Of zijn de diensten simpelweg te duur in deze crisistijd?

3 reacties

  1. Ben helemaal klaar met XS4all. Heb er 12 jaar met plezier gebruik van gemaakt, maar eind vorig jaar hebben ze zo lopen kloten met een verhuizing dat ik ben overgestapt. Enorme slechte communicatie, slecht bereikbaar, valse beloftes, etc. Volgens mij begint de handelswijze en bureaucratie van KPN zijn intrede te maken. Tevens te zien aan deze ontslagronde..

    • @Vincent: Dat zou inderdaad wel eens kunnen kloppen. XS4all was altijd een beetje als het Gallische dorpje in het grote Romijnse rijk dat KPN heet. KPN kon wel de baas zijn, maar ze deden dingen op hun eigen manier. Misschien dat dat sinds recente reorganisaties voorbij is.

      Ik vond XS4all in elk geval altijd erg duur. Als de service nu ook nog zo slecht wordt als die van UPC is er geen enkele reden meer om XS4all te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *