Geef je bloed en krijg de PS4-game Bloodborne

Geef je bloed en krijg de PS4-game Bloodborne
Blood for blood.

In Denemarken is een toffe actie opgestart rondom de langverwachte game Bloodborne. Goededoelenorganisaties GivBlod heeft samen met Playstation een groot aantal games beschikbaar gesteld die ze weg willen geven aan bloeddonateurs. Het is overigens niet gegarandeerd dat iedere donor een exemplaar van Bloodborne krijgt. Je moet met een dobbelsteen rollen om kans te maken op de game. Je kunt ook andere games in de wacht slepen. De hoofdprijs is een PS4
, inclusief Bloodborne.

Eén van de beweegredenen achter de bloed-voor-bloed-actie is het grote tekort aan mannelijke donoren, al zijn vrouwen niet uitgesloten van de donatie-actie. Deze vindt plaats op 23 maart bij de IT Universiteit in Kopenhagen.

Geef je bloed en krijg de PS4-game Bloodborne

Het spel Bloodborne
Bloodborne is één van de 11 games waar we dit jaar het meest naar uitkijken. De Demon’s- en Dark Souls games zijn door een groot aantal fans uitgeroepen tot ware cult classics, dus is het niet zo gek dat de hype voor het nieuwste project van deze studio flink gegroeid is. Bloodborne speelt zich af in een Victoriaans tijdperk, in duistere steden waar monsters de straten vullen. De moeilijkheidsgraad ligt enorm hoog, maar dat is precies wat de Dark Souls-fanaten onder ons willen. De voldoening als je uiteindelijk een op het eerste gezicht onmogelijk gevecht wint is daardoor immers een stuk groter.
[gv data=”0GJmO1hh4sg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *