Geef je Playstation 4 kleur met een wrap

Geef je Playstation 4 kleur met een wrap
Dus u vond een dezer dagen een PS4 onder de kerstboom? Gefeliciteerd, u kunt gamen op een powermachine met een x86-64 AMD Jaguar-processor met 8 cores en een 1,84 TFLOPS gpu. Maar dat zegt uw vriendin danwel vrouwlief natuurlijk niets. Die wil weten hoe het ding in de woonkamer staat. Wel, we hebben hier wat suggesties om je PS4 te personaliseren.

De eerste wraps van vinyl zijn inmiddels in omloop voor Sony’s spelcomputer. De wraps die we hier uitlichten zijn van SlickLabs3 en bevatten een structuurlaagje. Daarnaast schijnen ze makkelijk aan te brengen te zijn, maar eenmaal uitgekeken op de carbonfiber- of houtlook dan zijn ze zo weer te verwijderen. Ze kosten omgerekend 32 euro per wrap, inclusief plakmateriaal om ook een controller van een kleurtje te voorzien.

Een selectie kleuren – carbonfiber, hout, metallic, goud, brons – vind je in deze gallery!

[lg_folder folder=”0_Divers/Playstation_4_wraps_SlickLabs/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ik heb voor de helft van het bedrag m’n PlayStation 4 voorzien van een carbonfibre wrapje. Op eBay vind je de betere deals. Overigens moet je niet je controller willen beplakken. Gaat alleen maar vuil tussen zitten. Mocht je het eindresultaat willen zien vraag het maar aan me. Dan plaats ik hier de afbeeldingen wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *