Geef jezelf superconcentratie met deze bril

Geef jezelf superconcentratie met deze bril
Oh, dus je verliest geregeld je aandacht? Join the club. Maar er is een oplossing.

Als internetverslaafde technerds weten we maar al te goed hoe moeilijk het is om online je aandacht er bij te houden. Iedere minuut worden we afgeleid door tweets, Facebookposts, de laatste YouTube-virals, appjes die tegenwoordig in je browser verschijnen, en talloze apps die om onze aandacht vragen. Geef hier constant aan toe, en je blijft achter met de attentiespanne van een g… LOL, check dit katje dat denkt dat hij een hond is!

Devon Greco zegt daar iets op gevondente hebben: de Nabris. De Nabris is een slimme bril die je helpt te concentreren. Zodra je aandacht verslapt worden de glazen van de bril donker. Focus, en de glazen worden weer doorzichtig. Hoe deze bril dat doet? Met de hulp van sensoren in het montuur en een module die je om je arm draagt. De sensoren meten je hersengolven en kunnen daaruit distilleren wanneer je je concentratie verliest.

Geef jezelf superconcentratie met deze bril

Er is ook een app voor de Nabris ontwikkeld, waarin diverse trainingsprogramma’s zijn te volgen. Het doel van de bril is immers om de concentratie te verbeteren en creativiteit te bevorderen. In feite leer je je brein aan om in de juiste concentratiemodus te blijven, waardoor je de bril op termijn steeds minder nodig hebt. De early bird-versies van de bril beginnen op Kickstarter bij 295 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *