Dr.Dre bevestigt hier dat Beats is gekocht door Apple

Geeft Dr.Dre hier toe dat Apple Beats heeft gekocht?
Terwijl de persvoorlichters van Apple en Beats Electronics de kaken stijf op elkaar houden over een eventuele overname ter waarde van $3,2 miljard, geeft Dr.Dre doodleuk toe dat de deal rond is.

Acteur Tyrese Gibson, bekend van zijn rollen in Fast & furious en Transormers, wordt in een Facebookfilmpje vergezeld door Beats-oprichter Dr.Dre. Gibson feliciteert Dre met de overname, die daarop treffend reageert met de tekst:

“First billionaire in hip-hop, right here from the motherfucking West Coast. Beleve me!”

En of Forbes de meest recente millardairslijst even wil updaten.

[gv data=”XqV6vAc67d8″][/gv]

13 reacties

  1. Een vriend van mij verkocht Beats. Zo heb ik een aantal modellen kunnen “testen”, maar het geluid wat er uit komt is echt ondermaats. Bovendien kwamen er regelmatig mensen terug met in twee gebroken koptelefoons…

    Ik ben dan ook verbaasd dat een hype/stijl ding zo groot is geworden.

  2. Vind het trouwens een vreemde combinatie. rouwe hip hop gangstah merk tegenover een merk wat zichzelf presenteert als chique, cleane, stijlvolle mensen met dunne V hals shirtjes met witte achtergrond.

  3. De Beats headset’s en oordoppen zijn niet verschrikkelijk slecht, maar zeker niet goed als je kijkt wat je ervoor moet betalen. Het probleem is dat de bass te hard wordt weergegeven, waardoor het onbedoeld gaat oversturen en er vervormingen te horen zijn. Oftewel; je krijgt de muziek niet te horen zoals de producer het heeft gemaakt. Maar het ligt ook aan de muziekstijl die je luistert. Voor hetzelfde geld kan je beter voor een Shure of Sennheiser gaan, die hebben zich zeker wel bewezen. Ik denk daarom ook dat Apple puur Beats koopt vanwege hype en de merknaam. Maar het is wel erg veel geld, die 3.2 miljard…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *