Geheimzinnigheid over lot van personage in The Walking Dead

The Walking Dead
Spoiler alert!

En ik zeg het nogmaals. Dit artikel bevat spoilers over gebeurtenissen in eerdere seizoenen. Ga terug naar de homepage als je niet wil weten wat er zich eerder heeft afgespeeld. Je bent gewaarschuwd!

In seizoen acht werd Carl, die al sinds het eerste seizoen een rol heeft, gebeten door een walker. Kijkers van de serie kennen de gevolgen. Het karakter krijgt hoge koorts en zal uiteindelijk bezwijken aan de bijt en terugkomen als walker. Dit lot staat Carl ook te wachten, althans, dat denken de kijkers.

Robert Kirkman, de schrijver van de comics en producer van de tv-serie, doet namelijk geheimzinnig over het lot van Carl. “Hij is nog niet dood”, aldus een mysterieuze Kirkman. “Misschien gaat hij niet dood, je weet het nooit.”

Stiekem weet Kirkman natuurlijk het antwoord. Seizoen 8.5 zal later deze maand verder gaan. Ik stel me zo voor dat Carl het tot de laatste aflevering weet vol te houden. The Walking Dead kennende zal zijn dood vrij lang worden uitgesteld. Ik kan het mis hebben, we gaan het zien.

The Walking Dead seizoen 8.5 gaat 25 februari van start. De eerste info over seizoen 9 lees je HIER. (via ComicBook)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *