Gelekt: alle informatie over de Galaxy Note 8

Auteur: , 1 Reactie
Note 8 dummy

In principe is elk onderdeel van de Samsung Galaxy Note 8 al 300 keer gelekt, maar we kunnen nu alvast een blik werpen op een 'echt' toestel én de brochure.

De Note 8 wordt op 23 augustus officieel onthuld, maar de afgelopen maanden kwamen er al tientallen details over het toestel naar buiten. Het lijkt soms wel of Samsung het erom doet, al is het maar om een flinke hype te creëren rondom de nieuwe smartphone. Er is immers wat recht te zetten met de Note 8.

In de gelekte brochure kunnen we lezen dat de Note 8 inderdaad een 6,3″ QHD+ Infinity-scherm krijgt met ondersteuning voor de S pen. Verder is het toestel voorzien van een irisscanner en is er ondersteuning voor draadloos opladen. Ook handig: hij heeft een IP68-rating en is dus stof- en waterbestendig.

De Galaxy Note 8 krijgt ook een dubbele camera met f/1.7-lenzen. Het systeem werkt vergelijkbaar met de iPhone 7 Plus en ondersteunt 2x optische zoom en optische beeldstabilisatie. Op bovenstaande foto van een dummy zie je hoe het camerasysteem verwerkt is in de behuizing, zodat de lens niet uitsteekt.

Brochure Note 81 reactie

Advies: mocht je dit toestel willen aanschaffen neem een extra verzekering. Scherm reparatie zal niet goedkoop zijn en Samsung kennende zullen de prijzen van onderdelen aankomende 3/4 jaar ook niet zakken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).