Gelekt: Alle specs van de Samsung Galaxy S9

Auteur: , 2 Reacties
Samsung Galaxy S8

Qua lekken is Samsung hard op weg om Apple van de troon te stoten.

SamMobile beschikt over foto’s van de verpakking van het nieuwe Samsung-vlaggenschip. Daar staan niet geheel toevallig ook de specificaties op, die overigens helemaal aansluiten op de geruchten die eerder de ronde deden. Zo krijgt de Galaxy S9 een 5,8″ Infinity Display met dezelfde beeldverhouding als zijn voorganger.

Verder zien we op het doosje staan dat de S9 een Super Speed 12-megapixel camera krijgt met optische beeldstabilisatie en Dual Pixel-technologie. Het diafragma van deze lens wisselt: van f/1.5 bij weinig licht tot f/2.4 bij daglicht. De smartphone ondersteunt ook ‘Super Slow-mo, maar op de verpakking staat niet om hoeveel frames per seconde het precies gaat.

Andere belangrijke specs: een 8-megapixel frontcamera, iris scanner, draadloos opladen, IP68-rating en earphones die afgesteld zijn door AKG.

Verpakking Samsung Galaxy S92 reacties

Mijn volgende telefoon wordt NOOIT meer een Samsug, wat een slechte kut service!!
@pawarana: Heb persoonlijk geen klagen. Oplaadpoort was door mijn eigen toedoen kapot, maar is gewoon onder garantie vervangen.
Mijn collega heeft een iPhone 6, die krom staat en hij steekt hem nooit in zijn achterzak ( vaak zijn jaszak zelfs ). Bij Apple zeggen ze doodleuk dat het zijn eigen fout is en dat herstellen 300 EUR kost. Nochtans staat Apple bekend om een uitstekende service, dus misschien is jouw geval ook uitzonderlijk?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).