Gelekt: de prijzen van de iPhone 8

iPhone 8
Nee, het toestel is niet goedkoop.

Volgende week is de aankondiging. Apple zal hier onder andere de prijzen van de nieuwe iPhone 8 uit de doeken doen. Een verrassing zal het niet zijn, want de prijzen van het vlaggenschip liggen nu al op straat. Een Twitter-gebruiker deelde het prijskaartje met de wereld. Hij zegt een Apple-medewerker als bron te hebben.

De vanafprijs van de iPhone 8 was al bekend. De iPhone 8 64GB gaat 999 dollar kosten. Daarboven komt de duurdere iPhone 8 256 GB voor een prijs van 1099 dollar. De duurste variant is de iPhone 8 512 GB met een prijs van 1199 dollar. Het zal voor het eerst zijn dat een iPhone komt met 512 GB aan opslagmogelijkheid.

1200 dollar voor een smartphone. Te gek voor woorden? Aan de andere kant kun je er jaren mee vooruit en heb je met 512 GB voldoende opslag. Prijzig of niet: de iPhone 8 zal vermoedelijk als een tierelier gaan verkopen. Op 12 september weten we meer.

Nog geen reacties

  1. jaren mee vooruit kunnen lijkt me toch niet helemaal realistisch
    2 jaar moet kunnen maar daarna komt er toch weer hoe dan ook een IOS versie uit die de telefoon dusdanig traag maakt dat je er niets meer mee kunt. Blijf je op de oude IOS versie draaien dan worden sommige apps ineens niet meer ondersteund.
    Daarnaast denk ik dat de accu na die tijd toch ook niet meer optimaal werkt en die vervang je niet zo makkelijk..

  2. Minder verkopen maar toch meer omzet en winst, alles bij elkaar je merk nog gewilder maken en de zorgen dat de restwaardes niet inkakken. Apple doet het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *