Gelekt: de specificaties van de ‘geheime’ OnePlus X

OnePlus X
De OnePlus X is nog niet aangekondigd, maar het goedkopere broertje van de OnePlus 2 is nu al veelbesproken. Je hebt ‘m vermoedelijk voor 250 dollar in je broekzak.

De onthulling van de OnePlus X staat gepland voor 29 oktober, maar de Chinese Oppomart bood het toestel vandaag kortstondig aan op zijn website. Daarbij waren zo goed als alle specificaties én de prijs van het toestel zichtbaar. De productpagina is inmiddels alweer verwijderd, maar Times News was snel genoeg om een screenshot te maken.

OnePlus X gelekt

Als de informatie klopt, dan krijgt de OnePlus X een 5-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1080 pixels. De 2,5GHz Qualcomm Snapdragon 801 moet er in combinatie met 3GB werkgeheugen voor zorgen dat OxygenOS vlekkeloos draait. Het toestel is verkrijgbaar met 16GB en 64GB opslagruimte. Verder krijgt-ie een 13-megapixel camera aan de achterzijde en een exemplaar met 8 megapixels aan de voorkant.

Qua prijs zou de OnePlus X behoorlijk aantrekkelijk zijn, want de productpagina belooft ons dat de telefoon zo’n 250 dollar kost. Dat zou meteen een van de belangrijkste argumenten zijn om ‘m te kopen, aangezien OnePlus vooral op prijs concurreert.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *