Gelekt: de twee uitvoeringen van de nieuwe HTC One

Auteur: , 8 Reacties
HTC One (M9) lekt uit

HTC doet hard zijn best om het verkoopsucces van Apple te kopiëren. Ze komen namelijk niet alleen met twee varianten van de HTC One M9, maar laten het toestel ook al vroegtijdig lekken.

Dat was natuurlijk niet de bedoeling, maar net als bij eerdere HTC-toestellen wist Evan Blass (EVLeaks) beslag te leggen op een persafbeelding van twee nieuwe One-modellen. Het zou gaan om de One M9 en de One M9 Plus, waarbij de eerste een 5-inch display zou krijgen en de tweede een 5,5” scherm. Daar heeft het verkoopsucces van de iPhone 6 Plus vast iets mee te maken.

De kans is overigens zeer groot dat de telefoons op de foto daadwerkelijk de nieuwe HTC-modellen zijn, want Blass heeft het bijna altijd bij het rechte eind. We kunnen dus alvast voorzichtig concluderen dat de One M9 Plus een vingerafdrukscanner krijgt en inderdaad voorzien wordt van een 5,5” scherm. De nieuwe HTC zou daarnaast draaien op de Qualcomm Snapdragon 810 en krijgt 3GB geheugen.

We gokken dat we met zekerheid kunnen zeggen hoe de HTC One M9 eruit ziet op 1 maart, want dan organiseert HTC een groot evenement in Barcelona. Nog even geduld dus.8 reacties

Die eerste zin :’) sorry hoor marjolein maar Apple kan hier nog een puntje aan zuigen. HTC ftw
@racenderechter: Tjah hier op apparata is niks beter dan de appel merk. Wordt ook steeds erger..
@mstiic: Idd!
Veel mooier dan de IPhone trouwens.. Het lijkt er op, maar beter! Well done htc
@Marjolijn, je weet dat de Iphone 6 een ripoff is van de M8? Alleen was apple eerder met een goede vingerprintscanner.

Niks tegen Apple hoor, maar verander jullie naam naar Applerata, focus je daar op ga andere merken bashen, ga los op Apple en je hebt meer bezoekers.
@tomleeuw: Nieuw hier? Marjolein (net als andere admins) zijn zo bezeten van iPhones als maar kan. Natuurlijk hebben ze bij de iPhone 6 goed gekeken naar de concurrentie (Hey, M8!) maar dat lijkt Marjolein hier even te vergeten..
Lol de Apple bashers gaan weer los, zo leuk die android fanboys :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).