Gelekt: de twee uitvoeringen van de nieuwe HTC One

HTC One (M9) lekt uit
HTC doet hard zijn best om het verkoopsucces van Apple te kopiëren. Ze komen namelijk niet alleen met twee varianten van de HTC One M9, maar laten het toestel ook al vroegtijdig lekken.

Dat was natuurlijk niet de bedoeling, maar net als bij eerdere HTC-toestellen wist Evan Blass (EVLeaks) beslag te leggen op een persafbeelding van twee nieuwe One-modellen. Het zou gaan om de One M9 en de One M9 Plus, waarbij de eerste een 5-inch display zou krijgen en de tweede een 5,5” scherm. Daar heeft het verkoopsucces van de iPhone 6 Plus vast iets mee te maken.

De kans is overigens zeer groot dat de telefoons op de foto daadwerkelijk de nieuwe HTC-modellen zijn, want Blass heeft het bijna altijd bij het rechte eind. We kunnen dus alvast voorzichtig concluderen dat de One M9 Plus een vingerafdrukscanner krijgt en inderdaad voorzien wordt van een 5,5” scherm. De nieuwe HTC zou daarnaast draaien op de Qualcomm Snapdragon 810 en krijgt 3GB geheugen.

We gokken dat we met zekerheid kunnen zeggen hoe de HTC One M9 eruit ziet op 1 maart, want dan organiseert HTC een groot evenement in Barcelona. Nog even geduld dus.

8 reacties

  1. @Marjolijn, je weet dat de Iphone 6 een ripoff is van de M8? Alleen was apple eerder met een goede vingerprintscanner.

    Niks tegen Apple hoor, maar verander jullie naam naar Applerata, focus je daar op ga andere merken bashen, ga los op Apple en je hebt meer bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *