Gelekt! Dit is de eerste 5G smartphone van LG

Gelekt! Dit is de eerste 5G smartphone van LG
Maak vroegtijdig kennis met de LG V50 ThinQ, de eerste 5G smartphone van LG.

Het Zuid-Koreaanse LG is nog steeds een grote speler in de markt van high-end smartphones en ook in 2019 gaan ze door met het aanbieden van toestellen van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwste troef moet de V50 ThinQ worden, een smartphone die in de eerste helft van 2019 op de markt komt.

Via Evan Blass op Twitter zijn officiële persplaatjes van de LG V50 ThinQ gelekt. Toevallig of niet, de aandacht komt LG niet verkeerd uit. De Samsung Galaxy S10 komt er bijna aan en de laatste tijd krijgt juist deze nieuwe smartphone ongelofelijk veel aandacht van de media. Het lek van LG lijkt dus ongeloofwaardig goed uit te komen voor de Zuid-Koreanen.

De smartphone is op het aanstaande Mobile World Congress in Barcelona voor het eerst te zien. De verwachting is dat het apparaat de nieuwe Snapdragon 855 processor krijgt, een krachtige 4.000mAh batterij en natuurlijk die, nu nog vrij unieke, 5G mogelijkheden. In Nederland hebben we daar op dit moment nog geen reet aan, maar het klinkt cool op verjaardagen.

De officiële onthulling is op 24 februari. Dan krijgen we alles te horen over LG’s nieuwste.

Nog geen reacties

  1. Het Zuid-Koreaanse LG is nog steeds een grote speler in de markt van high-end smartphones en ook in 2019 gaan ze door met het aanbieden van toestellen van hoogwaardige kwaliteit.

    Is dit een advertorial? LG maakt prima telefoons, maar een ‘grote speler’ kun je het, met een marktaandeel wat al jaren tussen de 4 en 9 procent schommelt, echt niet noemen. En telkens als ze weer een high end telefoon uitbrengen, blijken ze deze qua prijs zo hoog in de markt te hebben gezet dat de telefoons na een maand of zes nog maar voor de helft over de toonbank gaan. Niet echt ‘premium’ dus.

    Wat dat betreft is LG feitelijk niet veel meer (of minder) dan een Sony of HTC; een net-niet merk in de wereld van de smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *