Gelekt: dit is de gloednieuwe Motorola Moto X [updated]

Motorola komt met nieuwe Moto X
De verwachting is dat Motorola de nieuwe Moto X later deze maand aankondigt, maar waarschijnlijk weten we al hoe het nieuwe toestel eruit gaat zien.

Blog Android Peru postte namelijk de volgende gelekte foto’s op hun Facebookpagina. Hierop zijn de voor- en achterkant van het toestel te zien. Op de onderstaande foto is te zien dat het nieuwe toestel beschikt over een geribbelde achterkant. Het toestel heeft veel weg van de Nexus 6 en natuurlijk de huidige generatie Moto X-toestellen. Volgens Android Peru beschikt de nieuwe Moto X ook over een flitser bij de front-camera. Het nieuwe model beschikt onder andere over een scherm van 5,2-inch met een resolutie van 2560×1440 pixels. Het toestel wordt ook uitgerust met een grotere accu.

Motorola komt met nieuwe Moto X

Motorola komt met nieuwe Moto X

Daarnaast doen er geruchten de ronde dat het nieuwe toestel ook in een gouden variant beschikbaar zal zijn. De volgende foto lekte namelijk via het Chinese sociale netwerk Weibo uit. Het bedrijf organiseert volgende week een evenement en naar verwachting wordt het toestel tijdens deze bijeenkomst aangekondigd.

Motorola komt met nieuwe Moto X

Update: De nieuwe Moto X krijgt twee varianten: de Moto X Play en de Moto X Style. De Play krijgt een 5,5″ display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en draait op de Snapdragon 615-chip. De Style moet het niet alleen hebben van zijn uiterlijk, want het 5,7″ scherm (2560 bij 1440 pixels) oogt behoorlijk goed. Onder de motorkap vind je bij de Style een Snapdragon 808-chip, terwijl een nieuwe techniek ervoor zorgt dat je het toestel in rap tempo kunt opladen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *