Gelekt: dit is de HTC U12+ met 6-inch display

HTC U12+
Of iemand ‘m gaat kopen is de vraag, maar dit is de HTC U12+ met 6-inch randloos scherm.

Je raadt het al, maar de eerste beelden zijn uitgelekd via Evan Blass. Hij heeft ook foto’s gemaakt van A4’tjes met alle specificaties, dus in principe heeft HTC niet veel meer te presenteren. De U12+ krijgt een 6-inch LCD-scherm met een resolutie van 2880 bij 1440 pixels. De vingerafdrukscanner zit op de achterkant om zo meer ruimte te kunnen gebruiken voor het scherm.

Qua processor kiest HTC de meest voor de hand liggende optie: de Qualcomm Snapdragon 845 met 6GB werkgeheugen. Qua opslag heb je de keuze uit twee varianten: één met 64GB opslagruimte en één met 128GB opslagruimte.

Verder krijgt de U12+ Edge Sense 2, de feature die het mogelijk maakt om je telefoon te bedienen door erin te knijpen. Zo kun je onder andere het scherm verkleinen of dimmen zonder daar speciale handelingen voor te hoeven verrichten. Wel zo makkelijk met die steeds grotere displays.

Qua cameraspecs is er op papier niets mis met de U12+. Hij krijgt een dubbele camera, zoals inmiddels zo goed als standaard is. De ene camera schiet 12MP foto’s, de tweede gebruik je als 1.8x telelens voor 16MP foto’s. De U12+ krijgt ook aan de voorkant een dubbele camera.

HTC heeft op 23 mei zijn eerstvolgende presentatie op de agenda staan, dus het zou zomaar kunnen dat we dan meer over de U12+ te weten komen.

Nog geen reacties

  1. Niemand gaat deze telefoon meer kopen want de adviesprijs wordt waarschijnlijk 800 euro – terwijl de Galaxy S9 inmiddels al voor zo rond de 700 euro te krijgen is. En dan heb ik het nog niet eens over de concurrentie uit China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *