Gelekt: Dit weten we over de OnePlus TV

Auteur: , Geen reacties
Nog heel eventjes wachten

Wat gaat OnePlus precies doen met het gloednieuwe product?

Afgelopen september kwam OnePlus CEO Pete Lau met een bijzondere aankondiging: een OnePlus smart TV. In de tussentijd hebben we eigenlijk niets meer over het project gehoord, maar lekker
Ishan Agarwal suggereert dat daar heel snel verandering in gaat komen. Dit weten we tot dusver over OnePlus TV.

De tienerlekker stelt in de onderstaande Tweet dat er zeer binnenkort informatie naar buiten komt over de OnePlus TV, maar gelukkig weten we stiekem al wat meer. Agarwal zegt dat de lancering zeer binnenkort gaat plaatsvinden, wat met de aankondiging van Lau overeen komt, waarbij hij stelt dat het project ergens in 2019 uit zal komen.

Verder weten we dat de slimme TV met een camera zal worden uitgerust, wat een beetje een verontrustende toevoeging is als je het aan mij vraagt. Over de beeldkwaliteit is nog geen officiële informatie bekend, maar volgens de lekker zou het niet om een OLED-panel gaan.

Dit is in lijn met OnePlus’ strategie van de afgelopen jaren (al is die filosofie volgens sommigen wel een beetje afgezwakt de laatste tijd); het zal een ‘flagship killer’ TV worden, wat een concurrerende prijs betekent. OLED-panels zijn vooralsnog ontzettend prijzig dus het is niet aannemelijk dat OnePlus hun TV daarmee zal uitrusten.

OnePlus mikt er naar verluidt op om een zo uniek mogelijke TV-ervaring neer te zetten, wat mogelijk gedaan wordt door een versie van OxygenOS voor de TV. Ook zou samenwerking tussen TV en smartphone een belangrijk speerpunt zijn. Hoe de communicatie tussen die twee toestellen precies werkt is nog niet duidelijk.

Over afmetingen, prijzen en andere features is nog niets bekend, maar het lijkt erop dat de TV’s eerst in India zullen worden uitgebracht. Tot die tijd lees je op Apparata alles over de nieuwste OnePlus-reeks (smartphones, natuurlijk). Zo schreven we een lijst met 7 tips voor gloednieuwe OnePlus 7-eigenaren om alles uit de unieke functies te halen. In dit artikel lees je hoe je een goedkopere OnePlus 7 kunt scoren. Tot slot check je hier onze eigen review van de OnePlus 7 Pro.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).