Gelekt: eerste kleine Windows 8 tablet [Acer]

Acer Iconia W3
Geruchten over de komst van kleinere tablets die draaien op Windows 8 deden al een tijdje de ronde en deze Acer Iconia W3-810 is het eerste concrete bewijs dat ze ook echt bestaan!

Als de geruchten kloppen dan hebben we hier te maken met een tablet die draait op de volledige versie van Windows 8 en dus niet het ‘gestripte’ Windows RT (wat bijvoorbeeld op de Surface te vinden is).

Onder de motorkap vinden we een dual-core processor met een kloksnelheid van 1,8 GHz, het scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels en zou zo’n 8 inch groot zijn. Als we naar de foto’s kijken is het opvallend dat de tablet blijkbaar onder het toetsenbord geklikt kan worden tijdens transport (zie laatste foto).

Omdat het hier gelekt materiaal betreft is er helaas nog niks bekend over prijzen en het moment waarop deze tablet op de markt gaat komen. Het ziet er in elk geval wel leuk uit en zal naar verwachting voor veel mensen een aardig alternatief voor een laptop of netbook zijn. (bron: minimachines.net, via)

Acer Iconia W3

Acer Iconia W3

Acer Iconia W3

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *