Gelekt: foto’s Samsung Galaxy S6 Active

Galaxy S6 Active
Er zijn foto’s opgedoken van wat wel eens het allernieuwste Galaxy S6-model zou kunnen zijn.

De smartphone op de foto’s van GMS Arena lijkt een stevigere versie van de Galaxy S6. Het zou niet de eerste keer zijn dat Samsung zo’n versie uitbracht van een Galaxy S. Zulke modellen konden beter tegen vallen, stoten, water en stof. Onder het scherm zitten fysieke knoppen, in plaats van de touchscreen-toetsen van de reguliere modellen.

Een anonieme bron zou gezegd hebben dat het toestel een veel grotere batterij heeft. De capaciteit van de accu is 3600 mAh, vergeleken met 2600 mAh van de S6. Overige specificaties zullen naar verwachting gelijk zijn aan het bestaande model.

Je kunt je daarom afvragen of de Active zo werkelijk toegevoegde waarde heeft. Hoesjes die robuuste bescherming bieden zijn namelijk volop verkrijgbaar. Een waterdicht toestel zou wel daadwerkelijk iets toevoegen, maar het is afwachten of dat bij de S6 Active het geval zal zijn.

Nog geen reacties

  1. “Een waterdicht toestel zou wel daadwerkelijk iets toevoegen, maar het is afwachten of dat bij de S6 Active het geval zal zijn.”

    Dat was oorspronkelijk de voornaamste reden voor de introductie van de Active lijn. 99% zeker dat dit toestel waterdicht gaat zijn. Hoe dan ook, mooi ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *