Gelekt: Foto’s van gekleurde achterkant budget-iPhone

Nieuwe budget-iPhone met handgeschreven aantekening
Hoewel er al een tijdje geruchten en gelekte foto’s de ronde doen, lijkt dit ons een redelijk productierijp exemplaar van de achterkant van wat vermoedelijk een budget-iPhone onder de 5(S?) zou moeten worden.

De foto’s komen van de Franse website nowhereelse.fr, die in het verleden ook al accuraat nieuwe producten voorspeld hebben. Deze achterkant heeft een aantal kenmerken die kloppen met overige geruchten en zo de echtheid bevestigen, waaronder een rond gaatje voor de microfoon en het feit dat deze in een lekker fel kleurtje is.

Eerder had Apple al een plastic achterkant op de iPhone 3G en 3GS, maar deze waren afgerond en bol. Door de achterkant plat te maken kan de telefoon stabiel op een tafel liggen en zal deze minder herrie maken bij het trillen als ie afgaat. De felle kleurtjes op de komende budget-iPhone zullen de eerste keer zijn dat Apple hun telefoon in een andere kleur dan zwart en wit/grijs aanbiedt, en sluiten geheel aan bij hun vernieuwde iPod Touch-lijn. Interessant genoeg heeft Apple ervoor gekozen om de goedkopere iPod Touches juist niet in een felle kleur te leveren, en de grotere modellen wel.

iPhone kleurtjes

iPhone kleurtjes

Eén reactie

  1. Zo’n kleur schreeuwt wel: mijn eigenaar kon geen echte iPhone betalen 🙂 Het zou ook logischer zijn om bij het duurdere model keuzes in kleuren aan te bieden, hoewel er uiteindelijk toch weer een hoesje om moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *