Gelekt: Game of Thrones-schrijver met ‘Dark Souls’ studio

george-rr-martin-got-games
Wat voor genre zou ‘The Elden Ring’ dan worden?

Vooruitlopend op de gaming conferentie E3 regent het nieuws en lekken. Deze keer is de Bandai Namco de pineut, want er zijn details over 3 van hun games gelekt.

The Elden Ring
Het meest spectaculaire lek is het feit dat Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin samen met de mensen van de befaamde From Software studio (Met name bekend van de Dark Souls games) werkt aan een nieuwe game. Martin hintte daar al eerder op in zijn blog maar nu weten we dus dat hij voor Bandai Namco werkt aan The Elden Ring. Gezien de betrokkenen zal het ongetwijfeld een fantasy-game worden, maar meer is er nog niet over bekend. Wel meldt het lek dat de game te spelen zal zijn op meerdere platformen, zoals PS4, Xbox One en pc. Volgens zijn blog is hij ook druk bezig voor HBO, dus wie weet wat voor moois we kunnen verwachten.

Naast dit geruchtmakende nieuws lekte er ook informatie over 2 andere games. Zo zou er een geremasterde versie van ‘Ni No Kuni’ worden uitgebracht en brengt Bandai Namco, dat al eerder met de legendarische Tamagotchi aan de slag ging, onder het JRPG-label ook ‘Tales of Arise’ uit.

De verwachting is dat de games zondag worden gepresenteerd tijdens de persconferentie van Microsoft.

Bron: Kotaku.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *