Gelekt: Google Pixel 2 slaat nu al de plank mis

Google Pixel mijlpaal
Met een prehistorisch design wordt het sowieso heel moeilijk dit jaar.

Het duurt nog even voordat we de nieuwe Pixel-smartphone van Google mogen verwelkomen, maar via VentureBeat weten we toch al het een en ander over het paradepaardje van Google. Hoewel de eerste versie vooral werd geprezen om de goede hard- en software, maar niet qua design, lijkt Google zich daar niets van aan te trekken.

Onderstaande foto toont namelijk de nieuwe Google Pixel 2. Wat meteen opvalt is dat de grote randen aan de boven- en onderkant er nog steeds zijn. Dat de reguliere Pixel door HTC wordt gemaakt, merken we zeker aan het design.

Zo zijn er twee stereospeakers terug te vinden aan de voorkant van de smartphone, knijpbare frames aan de zijkant die extra features met zich meebrengen en is er geen koptelefoonaansluiting terug te vinden in de Google Pixel 2. Je kunt je afvragen waarom je niet meteen de HTC U11 zou kopen.

Met name het verwijderen van de koptelefoonaansluiting is schrijnend, aangezien Google vorig jaar nog plagerig omging met het besluit van Apple om deze aansluiting te verwijderen. Hopelijk gaat LG met de Google Pixel 2 XL verstandigere keuzes maken.

Google Pixel 2

Nog geen reacties

  1. Wat een giller van die headphone jack :-).

    Maar goed …. draadloos is nu eenmaal de toekomst Nog 2 jaar en hij zit op geen een telefoon meer. Schaamteloos hoor. Pixel 1 was al een copy mbt tot uiterlijk ( maar dan met jack ) en nu dit.

  2. Ik blijf hopen dat die trend om de headphone jack weg te laten doodbloedt… ik heb al eens zo’n bluetooth ding gebruikt om te bellen, wat een ellende. Om de haverklap halverwege een gesprek is ie leeg. Moet je toch weer op zoek naar je bedrade versie. Ding ligt daarom dus ook al meer dan een jaar stof te verzamelen ergens… Heb helemaal geen behoefte aan *weer* een ding waarvan ik in de gaten moet houden of de batterijen wel opgeladen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *